Uw uitvaart verzorgd door een vertrouwd adres in Balk

Contact

Uw uitvaart verzorgd door een vertrouwd adres in Balk

Contact

Uw uitvaart verzorgd door een vertrouwd adres in Balk

Contact

Een uitvaart voorbereiden en verzorgen vraagt tijd. De plechtigheid moet geregeld worden, maar ook alles eromheen. Het vervoer en opbaren van de overledene, de locatie, een bijeenkomst met familie, vrienden en kennissen na de uitvaart: het is nogal wat. Bij H.J. Tijsma weten wij precies wat een uitvaartverzorging inhoudt. Wij zijn bekend met de lokale instanties en nemen u alle zorg uit handen.

Voorzorg

Bij een uitvaart is het belangrijk dat de nabestaanden en de uitvaartorganisatie rekening houden met de wensen van de overledene. Een mooi en persoonlijk afscheid is onderdeel van de rouwverwerking.

Daarom is elke uitvaart anders, net als de kosten die ermee gemoeid zijn. U kunt zelf geld opzij zetten, zodat bijvoorbeeld uw kinderen niet voor financiële verrassingen komen te staan. Het is ook mogelijk een verzekering af te sluiten zodat uw uitvaart financieel geregeld is.

Bij Uitvaartverzorging H.J. Tijsma werken wij samen met uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit Balk en omstreken wordt een uitvaartverzekering van Nuvema gebaseerd op onze prijzen en diensten. Op die manier sluit de polis helemaal aan bij de persoonlijke wensen en betalen verzekerden niet te veel.

Nuvema werd in 2014 door de Consumentenbond als een goede keus omschreven. Bereken vrijblijvend uw premie op de website van Nuvema.

Verzorging

Bij een overlijdensgeval is het van belang dat een aantal zaken meteen geregeld worden. Denk daarbij aan het opbaren van de overledene, maar ook aan de aangifte bij de gemeente, de rouwbrief, een advertentie
en de afspraken rondom de uitvaart inclusief de locatie.

Wanneer u na het overlijden contact met ons opneemt, nemen wij u al deze zaken uit handen. Ook verzorgen wij de overledene met moderne middelen, zodat deze op een verantwoorde wijze in aula ‘De Cirkel’ in Balk of thuis opgebaard kan worden. Wij verzorgen met ons eigen vervoer het transport van de overledene.